Kuchnia chińska z Konfucjuszem: odc. 1

powrót do góry
NIE MASZ JESZCZE NC+ GO?
ZAMÓW ONLINE LUB ZADZWOŃ 22 22 00 000
7,4/10
145310 głosów
  • Kolekcja Kuchnia+
  • Dostępny do 2019-04-12 23:59
  • Gatunek styl życia, Kuchnia
  • Czas trwania 00:44:00
  • Tytuł oryginalny Confucius Was a Foodie
  • Produkcja Kanada
  • Obsada Christine Cushing
Kuchnia chińska prawdopodobnie jest najstarszą i najbardziej wyrafinowaną kuchnią na świecie. Spożywa ją setki milionów osób dziennie i wpływa na inne kuchnie w zaskakujący sposób. Liczy ponad pięć tysięcy lat tradycji, jednak jak wiele naprawdę o niej wiemy? „Kuchnia chińska z Konfucjuszem” to trzynastoodcinkowy serial dokumentalny, w którym Christine Cushing, szefowa kuchni i prowadząca programy na Food Network, zabiera widzów w podróż pełną przygód i pysznych odkryć. Poprzez ukazanie fascynującej tradycji, filozofii i historii chińskiej kultury kulinarnej oraz jej ogromnego wpływu na całym świecie, prezentuje najlepsze dania, jakie można sobie tylko wyobrazić. Jej przewodnikami są mistrzowie i eksperci tworzący chińską kuchnię w Ameryce Północnej, Europie i Azji. Christine odwiedza festiwale, prestiżowe uroczystości i przyznaje, że to najciekawsze doświadczenie w jej całej karierze.
7,4/10
145310 głosów
  • Kolekcja Kuchnia+
  • Dostępny do 2019-04-12 23:59
  • Gatunek styl życia, Kuchnia
  • Czas trwania 00:44:00
  • Tytuł oryginalny Confucius Was a Foodie
  • Produkcja Kanada
  • Obsada Christine Cushing
Kuchnia chińska prawdopodobnie jest najstarszą i najbardziej wyrafinowaną kuchnią na świecie. Spożywa ją setki milionów osób dziennie i wpływa na inne kuchnie w zaskakujący sposób. Liczy ponad pięć tysięcy lat tradycji, jednak jak wiele naprawdę o niej wiemy? „Kuchnia chińska z Konfucjuszem” to trzynastoodcinkowy serial dokumentalny, w którym Christine Cushing, szefowa kuchni i prowadząca programy na Food Network, zabiera widzów w podróż pełną przygód i pysznych odkryć. Poprzez ukazanie fascynującej tradycji, filozofii i historii chińskiej kultury kulinarnej oraz jej ogromnego wpływu na całym świecie, prezentuje najlepsze dania, jakie można sobie tylko wyobrazić. Jej przewodnikami są mistrzowie i eksperci tworzący chińską kuchnię w Ameryce Północnej, Europie i Azji. Christine odwiedza festiwale, prestiżowe uroczystości i przyznaje, że to najciekawsze doświadczenie w jej całej karierze.