Jakubiak w sezonie 2: odc. 2

powrót do góry
NIE MASZ JESZCZE NC+ GO?
ZAMÓW ONLINE LUB ZADZWOŃ 22 22 00 000
7,8/10
320432 głosy
  • Kolekcja Kuchnia+
  • Dostępny do 2028-07-07 23:59
  • Gatunek styl życia, Kuchnia
  • Czas trwania 00:23:00
  • Tytuł oryginalny Jakubiak w sezonie
  • Produkcja Polska
  • Obsada Tomasz Jakubiak
W swoim pierwszym kulinarnym programie Tomasz Jakubiak zmienia smaki Polaków i przekonuje ich do rodzimych, sezonowych produktów. W drugiej serii prowadzący wykorzystuje w menu jesienne dary natury. Jesień w naszym kraju to pora niezwykle atrakcyjna, szczególnie dla smakoszy sezonowych produktów. Cechuje ją prawdziwy wysyp warzyw i owoców, z których można przyrządzać szereg potraw, przetworów, a także spożywać je na surowo. W tej serii Tomasz Jakubiak spotka się z pełnymi pasji sadownikami, będzie podglądać pracę rolników specjalizujących się w uprawie słodkiej papryki, odwiedzi także gospodarstwo, w którym hoduje się polską gęś owsianą. Kamera będzie towarzyszyć gospodarzowi programu, który podejrzy producentów żywności podczas ich codziennych zajęć, by sprawdzić, jak rośnie brukselka i co zrobić, żeby nie była gorzka. Razem z Tomaszem widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych smaków, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań.
7,8/10
320432 głosy
  • Kolekcja Kuchnia+
  • Dostępny do 2028-07-07 23:59
  • Gatunek styl życia, Kuchnia
  • Czas trwania 00:23:00
  • Tytuł oryginalny Jakubiak w sezonie
  • Produkcja Polska
  • Obsada Tomasz Jakubiak
W swoim pierwszym kulinarnym programie Tomasz Jakubiak zmienia smaki Polaków i przekonuje ich do rodzimych, sezonowych produktów. W drugiej serii prowadzący wykorzystuje w menu jesienne dary natury. Jesień w naszym kraju to pora niezwykle atrakcyjna, szczególnie dla smakoszy sezonowych produktów. Cechuje ją prawdziwy wysyp warzyw i owoców, z których można przyrządzać szereg potraw, przetworów, a także spożywać je na surowo. W tej serii Tomasz Jakubiak spotka się z pełnymi pasji sadownikami, będzie podglądać pracę rolników specjalizujących się w uprawie słodkiej papryki, odwiedzi także gospodarstwo, w którym hoduje się polską gęś owsianą. Kamera będzie towarzyszyć gospodarzowi programu, który podejrzy producentów żywności podczas ich codziennych zajęć, by sprawdzić, jak rośnie brukselka i co zrobić, żeby nie była gorzka. Razem z Tomaszem widzowie mają szansę zgłębić tajemnice lokalnych smaków, które będą inspiracją do stworzenia wyśmienitych dań.